Om Drinko.se

Från vårt lager i Flensburg, Tyskland erbjuder vi våra kunder ett stort urval av dryckesvaror & dagligvaror från de största producenterna till de minsta lokala aktörerna på marknaden.

Med rätt kombination av pris, urval, säkerhet och service är vi övertygade om att också du kommer att tycka om Drinko.se. Vår högsta prioritering är att våra kunder alltid ska känna sig 100 procent nöjda med oss när de handlar hos oss.

Drinko.se lanserades 2010 och har sedan dess haft många nöjda kunder. Vi försöker att ha ett brett sortiment av det vi tror våra kunder är intressade av och försöker ständigt uppdatera vårt sortiment. 

 

Produktinformation

Våra inköpare i Tyskland har lång erfarenhet av dryckesbranschen och väljer strategiskt de bästa varor på marknaden inom alla prisintervaller. Är det så att du saknar någon produkt som du vill ha med i ditt köp kan du kontakta oss så ser vi om vi har möjligheten att ta in de efterfrågade varorna. Vi förvarar faktiskt alla varorna i våra egna lager i Tyskland. Detta innebär överlägsen lagerstyrning, snabbare bearbetning av ordrar och snabbare service.

På Drinko har vi skribenter som gör produktbeskrivningar för att ge våra kunder en övergripande information om varje vara. Dessa är skrivna för att erbjuda dig en ärlig bakgrund till alla produkter så att du har tillräcklig information för att kunna fatta bra köpbeslut.
 

Kundservice

Vår framgång är våra fortsatta relationer med våra kunder. Därför är vår högsta prioritering att våra kunder alltid ska känna sig 100 procent nöjda med oss. Oavsett om du handlar hos oss för första gången eller har handlat av oss många gånger tidigare, är vår ambition att göra din shopping på Drinko.se så informativ, säker och enkel som möjligt.

 

Webbsidan

Drinko har utvecklat en användarvänlig webbplats där navigering och köp är enkelt. Vi vill att det ska vara lätt att hitta intressanta varor och kunna köpa dem på ett enkelt sätt. Vi arbetar också kontinuerligt med förbättringar för att göra vår webbplats ännu mer användarvänlig. Vi är säkra på att du kommer att tycka vår webbplats lätt att använda men om du har har något förslag på vad vi kan ändra eller lägga till får du gärna kontakta oss.

 

 

Säkerhet

Vi på Drinko vi tycker din bekvämlighet, säkerhet och förtroende är en del av vår största prioritet. Alla transaktioner på Drinko är digitalt krypterad med den senaste tekniken. Vi kommer aldrig lämna ut personlig information, vilket gör att du kan känna dig helt trygg med oss.

Vikt på din order: kg (Max 80 kg)
Gå till kassan X
.