Fraktinformation

 

Flaskor 750 ml

Vikt

Leveranstid

*Pris

Pris per kilo

Paket 1 


2 st


1 - 3,2 kg


4 - 10 vardagar


179 kr


55,93 kr

Paket 1


12 st


1 - 17,2 kg


4 - 10 vardagar


215 kr


12,50 kr

 Paket 1Paket 2


24 st


17,3 - 36 kg


4 - 10 vardagar


429 kr


11,91 kr

Paket 1Paket 2Paket 2


 36 st

 
36,1 - 56 kg


4 - 10 vardagar


639 kr 


11,41 kr 

Paket 2Paket 2Paket 2Paket 1

 
48 st

 
56,1 - 76 kg


4 - 10 vardagar


849 kr 


11,17 kr 

 
* Priserna är baserade på det billigaste transportombudet du kan anlita med hemleverans till hela Sverige, Finland och Danmark. Beställ frakten separat efter ditt köp via länk i ordermailet. 
 

Varför måste jag själv anlita ett transportombud? 

Anledningen till att vi inte tillhandahåller frakten är på grund av EU-kommissionens direktiv om privatimport av alkohol. Du som kund måste därför anlita ett eget transportombud för att få varorna levererade. 

 

Hur köper jag transport av ett transportombud? 

Efter ditt köp kommer du till en sida där du kan beställa frakt till dina paket. Här kan du välja transportombud och klicka dig vidare till deras hemsida för att köpa frakt. Efter du har köpt deras tjänst hämtar de ditt paket hos oss och kör det till dig på ca 4 - 10 vardagar. Du har också information i ditt ordermail från oss om hur du kan köpa frakten. du behöver inte vara orolig då det är en enkel process. 

 

Hur lång tid tar det innan jag får hem mina varor?

Leveranstiden är oftast 4 - 10 vardagar. Transportombuden skickar dig ett mail med spårningsnummer till ditt paket.


Hur levereras mina varor?

När ditt paket kommit till den stad du bor i blir du kontaktad av transportombudet via mail, telefon eller sms där du själv kan välja dag och tid för leverans. Skulle du inte vara hemma levereras varorna till det närmaste utlämningsställe i närheten av där du bor.


Vad händer vid en transportskada?

Det är sällan en transportskada sker då vi paketerar paketen på bästa möjliga sätt. Skulle det mot förmodan ske ska du kontakta det transportombud du anlitat omgående.

 

Hämta varorna själv i Tyskland 

För att hämta varorna själv är det bara att du meddelar oss ditt ordernummer och när du kommer att hämta ditt paket. Maila oss på kundservice@drinko.se

 

Returer/Återköp

Från att du eller ett ditt transportombud hämtat din order har du 10 dagars öppet köp. Vill du ångra ditt köp följer du dessa förhållningsregler:

  • - Varan får inte vara öppnad eller skadad
  • - Varan lämnas till dig i originalförpackning och måste returneras i samma förpackning. Denna förpackning får inte heller vara tejpad eller skadad.
  • - Det får inte ha gått mer än 10 dagar sedan du la din order för att du ska kunna ångra ditt köp.
  • - Köparen står för returfrakten 

Får vi en returnerad vara som inte uppfyller dessa krav kan vi inte godta din retur. Om du anser att varan inte är som den ser ut på webbsiten har du rätt att klaga på detta. Vid klagomål kontakta kundservice@drinko.se

 

Vikt på din order: kg (Max 80 kg)
Gå till kassan X
.