Fraktinformation

Vi har ett fast fraktpris på 199 kr till hela Sverige

 

Vikt

Leveranstid

Pris

 

Paket 2Paket 2Paket 2Paket 1

 
1 - 100 kg


4 - 10 vardagar


99 kr 


 

 

Hur lång tid tar det innan jag får mina varor?

Leveranstiden är oftast 4 - 10 vardagar men kan ibland bli något längre så köp dina varor i god tid. Transportföretaget skickar dig ett mail med spårningsnummer till ditt paket.


Hur levereras mina varor?

När ditt paket kommit till den stad du bor i blir du kontaktad av transportföretaget via mail, telefon eller sms och kan då hämta ditt paket på närmaste ombud. 

 

Vad händer vid en transportskada?

Det är sällan en transportskada sker då vi paketerar paketen på bästa möjliga sätt. Skulle det mot förmodan ske kontaktar du oss så hjälper vi dig.

 

Har du handlat innan 1 december 2019?

För dig som handlat innan 1 december 2019 och har anlitat ett externt fraktbolag att hämta dina varor hos oss gäller lagen om privatimport av alkohol. Du som privatperson bär då ansvaret att inbetala moms och alkoholskatt till destinationslandet. För frågor kring dessa köp hänvisar vi till den transportör du anlitat. Du kan läsa mer om det här: https://www.skatteverket.se/privat/skatter/alkoholskatt/anlitatransportor.4.71004e4c133e23bf6db800078761.html

Returer/Återköp

Från att du eller ett ditt transportombud hämtat din order har du 10 dagars öppet köp. Vill du ångra ditt köp följer du dessa förhållningsregler:

  • - Varan får inte vara öppnad eller skadad
  • - Varan lämnas till dig i originalförpackning och måste returneras i samma förpackning. Denna förpackning får inte heller vara tejpad eller skadad.
  • - Det får inte ha gått mer än 10 dagar sedan du la din order för att du ska kunna ångra ditt köp.
  • - Köparen står för returfrakten 

Får vi en returnerad vara som inte uppfyller dessa krav kan vi inte godta din retur. Vid klagomål kontakta kundservice@drinko.se

 

Vikt på din order: kg (Max 80 kg)
Gå till kassan X
.