Läs mer
Välkommen till Drinko.se
Vi använder Cookies på denna webbsida för att förbättra din upplevelse och vår service. I och med att du fortsätter surfa på denna webbplats accepterar du användandet av Cookies.

Fraktinformation

Fraktkostnaden är baserad på vikten av ditt paket. Försök därför att utnyttja hela den vikt du köper. Nedan ser du priserna med transportföretag som ofta hämtar paket hos oss i Tyskland. Du bokar enkelt frakt hos dem via en länk i din orderbekräftelse.

 Frakt till hela SVERIGE, FI. DKViktBag in Box 3LFlaskor 75 clCa. Pris
Paket 2 1 - 20 kg

6 st

12 st

299 kr

Paket 2Paket 220 - 40 kg

12 st

24 st

598 kr

Paket 2Paket 2Paket 240 - 60 kg

18 st

48 st

897 kr
Paket 2Paket 2Paket 2 60 - 80 kg

24 st

60 st

1196 kr
Paket 2Paket 2Paket 2 80 - 250 kg

72 st

144 st

1752 kr

Paket 2Paket 2Paket 2250 - 780 kg

240 st

550 st

*3450 kr
4 400 kr

  * Inom storstadsområden   

 

Optimera dina paket för frakten

Eftersom fraktkostnaden är en stor del av den totala kostnaden är det bra att du optimerar din order efter den vikt du dka köpa. Minsta paket hos transportörerna är ofta 20 kilo, vilket du betalar för även om din order väger 5 kg eller 20 kg. Så försök att hamna precis under 20, 40 eller 60 kilo på din order för att fylla dina paket. Vi har en vikträknare längst upp på sidan och på så sätt optimerar du fraktkostnaden.


Hur lång tid tar det innan jag får mina varor?

Leveranstiden är oftast 6 - 12 vardagar men kan ibland bli något längre så köp dina varor i god tid. Transportföretaget skickar dig ett mail med spårningsnummer till ditt paket.


Hur köper jag själv frakt?

När du genomför ditt köp hos oss får du en länk i ordermailet där du kan klicka dig vidare för att köpa frakt till ditt paket. Det är enkelt och du behöver bara ange ditt ordernummer som du fått hos oss. Du kan anlita vilket transportföretag som du själv önskar eller hämta varorna på plats hos oss.  


Varför måste jag själv anlita en transportör?

Du måste själv ombesörja transporten eftersom vi endast säljer varorna på plats här i Tyskland. Detta är för att du ska kunna göra en egen privatimport av alkohol. Du kan enkelt anlita en transportör via en länk i din orderbekräftelse.

 

Hur levereras mina varor?

När ditt paket kommit till den stad du bor i blir du kontaktad av transportföretaget via mail, telefon eller sms och kan då välja vart du vill ha ditt paket levererat. Ofta sker leverans till ombud eller hem till tomtgräns. 

 

Vad händer vid en transportskada?

Det är sällan en transportskada sker då vi paketerar paketen på bästa möjliga sätt. Skulle det mot förmodan ske kontaktar du det transportföretag som du anlitat.

 

Returer/Återköp

Från att du eller ett ditt transportombud hämtat din order har du 10 dagars öppet köp. Vill du ångra ditt köp följer du dessa förhållningsregler:

  • - Varan får inte vara öppnad eller skadad
  • - Varan lämnas till dig i originalförpackning och måste returneras i samma förpackning. Denna förpackning får inte heller vara tejpad eller skadad.
  • - Det får inte ha gått mer än 10 dagar sedan du la din order för att du ska kunna ångra ditt köp.
  • - Köparen står för returfrakten 

Får vi en returnerad vara som inte uppfyller dessa krav kan vi inte godta din retur. 

 

Vikt på din order: kg
Gå till kassan X
0 kgFRAKTKALKYLATOR
.