Läs mer
Välkommen till Drinko.se
Vi använder Cookies på denna webbsida för att förbättra din upplevelse och vår service. I och med att du fortsätter surfa på denna webbplats accepterar du användandet av Cookies.

Fraktinformation

Fraktkostnaden är baserad på vikten av ditt paket. Försök därför att utnyttja hela den vikt du köper. Nedan ser du priserna med transportföretag som ofta hämtar paket hos oss i Tyskland och i de flesta fall levererar det hem till din dörr. Du bokar enkelt frakt hos dem via en länk i din orderbekräftelse.

 Frakt nom hela SVERIGE, FINLAND & DANMARKViktPris per KgPris
Paket 2 1 - 20 kg

9,95 kr / kg

*199 kr
249 kr

Paket 2Paket 220 - 40 kg

9,95 kr / kg

*398 kr
498 kr
Paket 2Paket 240 - 60 kg

9,95 kr / kg

 *597 kr
747 kr
Paket 2Paket 2Paket 2 60 - 80 kg

9,95 kr / kg

  *796 kr
968 kr
Paket 2Paket 2Paket 2 80 - 250 kg

6,20 kr / kg

 *1551 kr
2397 kr

  * Inom storstadsområden  

 

Optimera dina paket för frakten

Minsta paket för transport är ofta 20 kilo, vilket du betalar för även om din order väger 5 kg eller 20 kg. Så försök att hamna precis under 20, 40 eller 60 kilo på din order för att fylla dina paket. Vi har en vikträknare längst upp på sidan och på så sätt optimerar du fraktkostnaden.


Hur lång tid tar det innan jag får mina varor?

Leveranstiden är oftast 6 - 12 vardagar men kan ibland bli något längre så köp dina varor i god tid. Transportföretaget skickar dig ett mail med spårningsnummer till ditt paket.


Hur köper jag själv frakt?

När du genomför ditt köp hos oss får du en länk i ordermailet där du kan klicka dig vidare för att köpa frakt till ditt paket. Det är enkelt och du behöver bara ange ditt ordernummer som du fått hos oss.  


Varför måste jag själv anlita en transportör?

Du måste själv ombesörja transporten eftersom vi endast säljer varorna på plats här i Tyskland. Detta är för att du ska kunna göra en egen privatimport av alkohol. Du kan enkelt anlita en transportör via en länk i din orderbekräftelse.

 

Hur levereras mina varor?

När ditt paket kommit till den stad du bor i blir du kontaktad av transportföretaget via mail, telefon eller sms och kan då välja när du vill ha ditt paket hemlevererat. I minrder orter finns det inte alltid hemleverans tillgängliga. 

 

Vad händer vid en transportskada?

Det är sällan en transportskada sker då vi paketerar paketen på bästa möjliga sätt. Skulle det mot förmodan ske kontaktar du det transportföretag som du anlitat.

 

Returer/Återköp

Från att du eller ett ditt transportombud hämtat din order har du 10 dagars öppet köp. Vill du ångra ditt köp följer du dessa förhållningsregler:

  • - Varan får inte vara öppnad eller skadad
  • - Varan lämnas till dig i originalförpackning och måste returneras i samma förpackning. Denna förpackning får inte heller vara tejpad eller skadad.
  • - Det får inte ha gått mer än 10 dagar sedan du la din order för att du ska kunna ångra ditt köp.
  • - Köparen står för returfrakten 

Får vi en returnerad vara som inte uppfyller dessa krav kan vi inte godta din retur. 

 

Vikt på din order: kg
Gå till kassan X
.