Läs mer
Välkommen till Drinko.se
Vi använder Cookies på denna webbsida för att förbättra din upplevelse och vår service. I och med att du fortsätter surfa på denna webbplats accepterar du användandet av Cookies.

Så handlar du

Här kan du som privatperson handla dryckesvaror online och sedan göra en import till Sverige. Nedan ser du hur det går till.

1. Välj dina varor

1.
 Hitta dina varor på siten genom att leta dem under respektive kategori eller sök efter dem i sökfältet. Sedan lägger du önskad produkt i varukorgen genom att klicka på den gröna knappen "Köp".
1. Välj dina varor

2. 
När du hittat dina varor och vill betala klickar du på den gröna knappen "Gå till kassan" uppe i högra hörnet på sidan och slutför köpet.

Minsta paket för transport är ofta 20 kilo, vilket du betalar för även om din order väger 5 kg eller 20 kg. Så försök att hamna precis under 20, 40 eller 60 kilo på din order för att fylla dina paket. Vi har en vikträknare längst upp på sidan och på så sätt optimerar du fraktkostnaden.
1. Välj dina varor

3.
Efter ditt köp hos oss får du en orderbekräftelse och möjlighet att köpa transport hem till dig via ett externt transportföretag. Köper du alkohol är det en punktskattepliktig vara.
1. Välj dina varor

4.
 Ofta har du din order hemma redan efter 6 - 12 vardagar från att paketet är hämtat hos oss. 

 

 

Börja handla genom att se vilka aktuella kampanjer vi har här →

Vikt på din order: kg
Gå till kassan X
0 kgFRAKTKALKYLATOR
.