{:id=>23, :name=>"Drinko.se", :url=>"https://drinko.se", :currency=>"SEK", :locale=>"sv"}
Alla produkter
Spara
41 %
JMF SVERIGE
product image
Pris Sverige
147,95 SEK

Ditt pris

86,95 SEK

product image

Spara

4%

extra

Spara
41 %
JMF SVERIGE
product image
Pris Sverige
190,95 SEK

Ditt pris

112,95 SEK

product image

Spara

4%

extra

Spara
41 %
JMF SVERIGE
product image
Pris Sverige
48,95 SEK

Ditt pris

28,95 SEK

product image

Spara

4%

extra

Spara
41 %
JMF SVERIGE
product image
Pris Sverige
325,95 SEK

Ditt pris

191,95 SEK

product image

Spara

4%

extra

Spara
41 %
JMF SVERIGE
product image
Pris Sverige
114,95 SEK

Ditt pris

67,95 SEK

product image

Spara

4%

extra

Marsipan:

På Drinko erbjuder vi ett brett sortiment av marsipanprodukter till tyska priser, så att du enkelt kan köpa billig marsipan utan att kompromissa med kvaliteten. Vårt urval innehåller allt från rå marsipan och sockerfri marsipan till marsipanpinnar med choklad om du vill njuta av ett gott mellanmål. Marsipan är perfekt för att göra tårtor, bakverk och konfektyr, så dra nytta av våra fantastiska priser idag och få din marsipan levererad direkt till din dörr.

Köp marsipan till tyska priser på Drinko

På Drinko erbjuder vi ett brett utbud av marsipanprodukter till tyska priser, så att du enkelt kan köpa billig marsipan utan att kompromissa med kvaliteten. Vårt sortiment innehåller allt från rå marsipan och sockerfri marsipan till marsipanpinnar med choklad om du vill njuta av ett gott mellanmål.  Marsipan är perfekt för att göra tårtor, bakverk och konfektyr, så dra nytta av våra fantastiska priser idag och få din marsipan levererad direkt till din dörr.

 

Rå marsipan från Odense Marcipan

Drinko erbjuder ett brett urval av marsipan från olika tillverkare. Ett varumärke vi har i vårt sortiment är Odense Marcipan, som anses vara bland de absolut bästa tillverkarna och specialiserar sig främst på att producera mjuk massa med mandel som huvudingrediens. På Drinko säljer vi både den klassiska Odense-marsipanen och den sockerfria versionen, så du kan förvänta dig inget mindre än toppkvalitet när du äter marsipan från denna tillverkare.

Om du vill ha ett billigare alternativ har vi också andra tillverkare som Anton berg och Schluckwerder, som säkert också kommer att vara perfekta för alla tillfällen där marsipan är inblandad. 

 

Vad kan du göra med marsipan?

Marsipan är ett gott och mångsidigt livsmedel som kan avnjutas som det är, som ingrediens i många olika recept eller dekoreras för att se ut som något annat. Du kommer att se det användas överallt i svenska kök - från söta godsaker som glass och kakor hela vägen ner till bakverk som kakor! Dessutom kan du också stöta på denna skönhet vid tillfällen som jul och nyår, där marsipan traditionellt avnjuts i hela Danmark.

Om du letar efter recept på marsipan finns det en mängd läckra desserter och kakor som använder den mjuka massan på internet. Vi har alla ingredienser redo - så allt som återstår är att hitta din favorit bland de många olika alternativen.

Läckra konfekt till jul

Samla ihop barnen, familjen eller vännerna och skapa en konfektyrverkstad där ni går all in med konfekt, tryffel och annat julgodis som vi älskar. Dekorera det bästa julbordet med kaffe, kakor och till och med godis för att komplettera det läckra marsipankonfektet för att få feststämningen till ditt hem. Konfektyrtillverkning är ett utmärkt sätt att visa din festliga anda och imponera på dina nära och kära med läckra hemlagade julkonfektyrer med marsipan som kan avnjutas av både unga och gamla.

 

Få dina matvaror levererade direkt till din ytterdörr

.

Det är enkelt att beställa marsipan online hos Drinko. Fyll bara i dina leveransuppgifter. Välj sedan om du vill hämta varorna själv eller få dem hämtade av en kurir. Vi tar hand om resten och levererar dina varor direkt till din ytterdörr. Du kan läsa mer om frakt och leverans på den här länken.

.








0 kg

Frakt från 199.99 SEK